Vandaag als gisteren!

Wagupoint Den Haag WagyuVoor ons als team van slagerij Peter Jan van den Broek geldt dit ook. De kwaliteit van ons product staat elke dag weer boven op ons lijstje.
Dit geldt voor onze zelfgemaakte vleeswaren waarvan 90% in onze eigen worstmakerij wordt vervaardigd. Het rund-, varkens-, kalfs-, lams- en wagyuvlees is van buitengewone kwaliteit.
Dus onze grootste uitdaging is om u vandaag dezelfde kwaliteit te leveren als gisteren.

Hoe kan ik vlees bewaren?

Vers vlees, ook voorverpakt vlees, moet altijd worden bewaard in de koelkast of in de diepvries. Bewaar het vlees wel in de verpakking of leg het op een bord, afgedekt met folie. Zo voorkomt u dat het vlees uitdroogt.

De temperatuur in de koelkast moet liggen tussen de 2 en 5 graden Celsius.
De temperatuur in de vriezer moet -18 graden Celsius of lager zijn.
Zorg dat vlees zo kort mogelijk buiten de koeling ligt.
Leg vlees nooit in de zon.
Gebruik in de zomer een koeltas als u boodschappen doet.

Onbepaald